Enable Recite

Subscribe options

Select your newsletters:

Please enter your email address:

@

Your email address will only be used for the purpose of sending you the ITER Organization publication(s) that you have requested. ITER Organization will not transfer your email address or other personal data to any other party or use it for commercial purposes.

If you change your mind, you can easily unsubscribe by clicking the unsubscribe option at the bottom of an email you've received from ITER Organization.

For more information, see our Privacy policy.

News & Media

Links

Of Interest

See archived articles

Conferences


A room with a view

 (Click to view larger version...)
As office space is rare these days, creativity is required ... and hardware skills. This week, the room holding the ITER library up to now was split into two and so was the open space and another room on the first floor of building 519.

To allow daylight to shine into the newly gained offices, three wall modules were taken out and exchanged by walls with windows. Just in time before the snow started falling.


return to Newsline #113