Enable Recite

Subscribe options

Select your newsletters:

Please enter your email address:

@

Your email address will only be used for the purpose of sending you the ITER Organization publication(s) that you have requested. ITER Organization will not transfer your email address or other personal data to any other party or use it for commercial purposes.

If you change your mind, you can easily unsubscribe by clicking the unsubscribe option at the bottom of an email you've received from ITER Organization.

For more information, see our Privacy policy.

News & Media

Links

Of Interest

See archived articles

Conferences


Are we really seeing the end of the tunnel?



Well, not exactly ...

The opening shown in this picture, protected by plastic, is part of the path that will lead from Headquarters to the ITER Control Building. Once extended, the tunnel will take operators to the basement level of the Control Building, from where stairs or a lift will lead to the main control room. Under the room's high ceiling (7 metres), work stations for some 100 operators, engineers and researchers are planned. A glass-walled viewing gallery will offer visitors a panoramic view ... and a sense of what it is like to work at harnessing the energy of the stars.


return to Newsline #274